Kurtlar Vadisi dizisinin ilk versiyonunda rol alan ve dizide ’ölmeyen tek kişi’ olan İpek Tenolcay, dizinin kazandırdığı popülaritenin olumsuz yanlarının da olduğunu söyledi.
Habertürk’te Saba Tümer’in programına konuk olan oyuncu İpek Tenolcay, Kurtlar Vadisi dizisinde oynamanın kendisine avantajlarının yanısıra dezavantajlarının da olduğunu söyledi.
Tenolcay, son olarak oynadığı atv’deki ’Yaban Gülü’ dizisinin, yapımcıyla kanal arasındaki anlaşmazlıktan bittiği söyleyerek daha önce rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisi için de "Kurtlar Vadisi’nde ölmeyen tek kişi benim. 4. bölümde girdim ve sonuna kadar oynadım. Yurtdışına gönderildim. Tekrar dönmem sözkonusu değil. Çünkü Pusu konsepti tamamen farklı" dedi.
Kurtlar Vadisi’nde çalışmanın kendisine çok şey kattığının altını çizen Tenolcay, "Oyunculuğum ve sistemim adına bana bir çok şey kattı. Farklı yönetmenlerle çalıştım. Osman Sınav, Serdar Akar, Mustafa Şevki Doğan ile çalıştım. Kadro da çok güzel bir kadroydu. Çok önemli insanlarla birlikteydik. Bir de tabi popülaritesi artıyor insanın öyle bir işte" diye konuştu.
Tenolcay, popülaritesinin artmasının kendisine olumsuz etkileri de olduğunu belirterek "Böyle bir işte çalışmak tabi ki insanın popülaritesini arttırıyor ama bu popülaritenin bir dezevantajı da var. Çok fazla tanınıp, çok fazla dikkat çekmek beni rahatsız etti. Çünkü daha sade bir hayatı, daha özgür yaşamayı seviyorum. Sahilde kızımla hoplaya zıplaya gezmek hoşuma gidiyor ama şimdi onu yaptığım zaman daha tuhaf bakıyorlar. Yapmıyor değilim yapıyorum ama niye o kadar sivrileyim" ifadesini kullandı.
Anne rolü oynamaktan sıkıldım
İpek Tenolcay, "En son üstüste bir kaç kez anne rolü oynadım. Ondan biraz sıkıldım. Gelmesin artık bana öyle projeler. Hepsi de farklıydı ama üstüste aynı karakteri oynayınca heyecanımı kaybediyorum.. En son hangi işte başarılıysanız talepler o yönden geliyor" dedi.
TELEVİZYONGAZETESİ