Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM

+4
AKIN
KRAL
enes93plt
ELİF
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

Ru Haliniz : BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 Yaeh71kj9

BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 7:03 pm

yahu site neden bu kadar durgun Sad
AKIN
Yeni Üye
Yeni Üye
AKIN

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 10:29 pm

slm tekrar ben bu serfer kafanızı şişirmeyecem söz elif sen neden cabuk cıktın ve hiç bişi demeden ne oldu ban mı kızgın sın bı hatam olmuşsa sana karşı özür ah buyur ben murat senı çok sevıyoz elif sadece bız deil herkes sevıyo emınım kib
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 1:51 pm

selamualeyküm damarcı gençlik ben geldim nerdesiniz ya kimse yokmu yokmuş cünki biri varsa cevapı net olurdu al sana cevap yani al gülüm ver gülüm bulutu özledimya iskenderi cerrahpaşalıları cakırı hailti cakır nası diyodu hal-itttt Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy muroyu özledim uffya başlasada neyse bu güne kadar bekledik az daha bekliyelim Very Happy Very Happy Very Happy ::::: akın usta sana bişe diyeçem umarım elifi üzmezsin yani üzmezsin biliyomda elif sanal alemde tanıdığım en iyi insan yani o bizim gülümüz ne diyeçemi bilemiyorum yani elifin altın gibi kalbi var temiz kalpli elif elifin yüreği temiz neyse.
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 4:34 pm

selam orhan abi
ELİF
Site Admini
Site Admini
ELİF

Ru Haliniz : BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 Heyup71gt6

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 5:30 pm

selamın aleyküm canlarım orhann bu verdigim yenii chatt sitem yani sitemizz ve formma ekliycem adıda...elif askı.... gülüm iyi dileklerin için teşekkürler gülümm enesim sende aynı şekilde yakında kalabalık olcaz yine bak gör pusu bi başlasın yanii büyük form kurtlarvadisindede resmi sitedede vardım ve vardık ve öne cıkan bikac kişi dışında adam gibi onlayn olupta yazan yoktuu deyişen ne yine bizbizeyiz önemli olan ayrılmamamız bi şekilde baharımda canda gelirrler yakında yine sabahlarızz bizz eskii kankilerizz yıllar oldu ve inşallah bozulmaaycakk seviyorum sizii öptümm

murattt canım kardeşimm ne cok konuşmasıı sacmalamaa sen kardeşimizsin kardeşimsin tabiiki konuşcan ne baş arıtmasıı gülüm bura seninde mekanın bida duymayım bende ayazı senii cok seviyorumm başımın üstündesiniz daimaa

akınnnnnnnnnnnnnn aşkımmmmmmmmmmmm sanaa yazcak bişey bulamıyorumm sadecee senii cok seviyorum.......
https://damar.forum.st
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 6:49 pm

inşallah abla dediğin gibi olur chat bölümünüde açmışsın bu arada gördüm iyi olmuş saolasın
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

Ru Haliniz : BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 Utangga71ak5

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 10:04 pm

e millet ne var ne yok ;)bende aranıza katılabilirmiyim Wink
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 2:20 pm

selamualeyküm hayırlı günler gününüzaydın olsun beni seven herkese sesleniyorum yakında bu sanal dünyaya veda ediyom elife söylemiştim zaten sizleri çok ama çok seviyorum ara sıra int kafede görüşürüz elifcim gülüm benim rabbime emanet kendine iyi bak enescim sende kendine iyi bak kısacası herkes kendine iyi baksın rabbime emanet olun neyse fazla söze gerek yok allahın emri ile ben kacar Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy nalet olsun ne komiğim ya Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 4:36 pm

inanamıyorum şoktayım Sad abi nereye ya Sad ben seni çok seviyorum gitme yaa arada bir değil hep gel internet cafeden çıkma sen gidersen kim şiir yazacak burda Sad biz kimin şiirlerine yorum yapcaz Sad off off Sad
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 4:58 pm

enes93plt demiş ki:
inanamıyorum şoktayım Sad abi nereye ya Sad ben seni çok seviyorum gitme yaa arada bir değil hep gel internet cafeden çıkma sen gidersen kim şiir yazacak burda Sad biz kimin şiirlerine yorum yapcaz Sad off off Sad

canımsın enescim napim pc benim degilki abimin hem toptan gitmiyorumki arada gelirim .
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 6:11 pm

napalım artık kısmet abi Sad
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 18, 2008 8:22 pm

gitmeseydin ya keşke... Rolling Eyes
deli dumrul
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deli dumrul

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 12:49 am

o0ooooooooooooo neler olmuş burda böle:D bizde bir haberiz işte böyle dersten stresten sıkıntıdan uğradığımız yok diyceksiniz çok vefasıızsın can diye ne deseniz haklısınız canlarım işte napıyım bende neyse kısa zamanda grsrz inşallah:(
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 1:22 am

pusu kızı demiş ki:
gitmeseydin ya keşke... Rolling Eyes

beni sevenleri görüyom buurda hepiniz canımsınız sizleri çok seviyom size bişe diyecem benden kurtulacağınızımı zandınız her zaman karşınızda olacam her zaman pusuda Very Happy Very Happy
ELİF
Site Admini
Site Admini
ELİF

Ru Haliniz : BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 Heyup71gt6

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 8:42 am

evett demiştin orhanımm sen bize dayanamazsın banada gelirsin gülümm öptüm Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

zeynepcim gülüm hoşş geldin yine aramızaa canım benim özledim senii hepp kall yanımızdaa Wink Wink

cannnnnnnnnnnnnnn kankaaaaaaaaaaaa lannn olummmm cok özledimm senii insafsızz veled cokk utanmıyonmu benii böylee özletmeyee Sad Sad Sad Sad küsüm sanaaaa
https://damar.forum.st
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 8:35 pm

inş ayrılmak yok artık
deli dumrul
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deli dumrul

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 10:14 pm

sen bana veled dedikçe özledecemmm işte hıhhhhh
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 19, 2008 10:20 pm

selamlar hoşgeldin can tekrar seni araqmızda görmek çok güzel Smile
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 4:58 am

sahur vakti beyler bayanlar kalkın cabuk üçe kadar sayıyom bir üç kalksanızaaaaaaaa Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy bakın ben ayaktayım karşınızdayım teker teker gelinsene cabuk kalkınnnnnnnnnnn kouş kalkkkkkkkkkkk Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 7:36 am

abi sahur vakti ayakta uyudum ben ya Very Happy
gelip foruma giremezdim valla çok uykum vardı Very Happy
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 22, 2008 4:34 pm

abla benim ekranımda buradaki mesajlarımız görünmüyor Very Happy
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 9:00 pm

selamualeyküm damarcı gençlik size cafeden sesleniyorum ne var ne yok admininizi üzmeyin sakın kimseyide üzmesine müsade etmeyin elifffffffffffff sen bitanesin enescim naber nasılsın
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 24, 2008 10:00 am

SLM MİLLET NASILSINIZ BAKALIM
DAMARCI OLMAK BİR AYRILALIKTIR...
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 24, 2008 6:04 pm

ya orhan abi sen çok erken saatlerde giriosun siteye sabahın köründe ne işin var be abim sitede Very Happy
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM   BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 25, 2008 2:06 pm

selamualeyküm damarcı gençlik ben geldim kimse yok her zamanki gibi neyse gelenlere selam olsun sizleri çok ama çok çok seviyorum

BUYRUNNN SOHBETE CANLARIM
2 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki