Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Aziz Yıldırım: Seyrantepe'yi destekliyorum

YazarMesaj
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

Ru Haliniz : Aziz Yıldırım: Seyrantepe'yi destekliyorum Yaeh71kj9

Aziz Yıldırım: Seyrantepe'yi destekliyorum Empty
MesajKonu: Aziz Yıldırım: Seyrantepe'yi destekliyorum   Aziz Yıldırım: Seyrantepe'yi destekliyorum I_icon_minitimeCuma Eyl. 12, 2008 7:16 pm

Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Televizyonu'nda "Futbol Zirvesi" programında İhsan Topaloğlu'nun konuğu oldu.

Aziz Yıldırım transferden, Şampiyonlar Ligi'ne; Zico'dan, Güiza ve Senna transferlerine; Genç Fenerbahçeliler'den, Kulüpler Birliği'ne ve Türk futboluna dair bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, programda İhsan Topaloğlu'nun yanı sıra Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Cem Şengül, Sabah Gazetesi Spor Müdürü Serdar Ali Çelikler, Zaman Gazetesi Spor Müdürü Serkan Akcan, Hürriyet Gazetesi Spor Servisi İstihbarat Şefi Mehmet Arslan ve Akşam Gazetesi Spor Yazarı Alaattin Metin'in sorularını yanıtladı.

Bizde Federasyon, daha önde gibi görünüyor. Federasyon sadece düzenleyici olacak. Her türlü ödemeyi bu bahsettiğim tüzel şirket karşılayacak. Bugün hemen uygulanamaz ama Türk sporunun ileri gitmesi için mutlaka yapılmalı.
Güiza ile ligler bitmeden ön anlaşma yapmıştık...

EMRE TRANSFERİ

Emre Türkiye'nin en yetenekli futbolcularından birisi, bu camia önümüzdeki yıllarda "İyi ki Emre'yi transfer ettik" diye çok konuşacak... Emre bu sezon Galatasaray'a transfer olsaydı, basında bu spekülasyonlar yapılmazdı.

Emre'nin önümüzdeki yıllarda çok büyük hizmetler vereceğine inanıyorum...

SENNA

Senna'nın bonservisi 24 milyon Euro... Almadık, alamadık... Ona buna o kadar para verdiniz diye yazıyorlar...

Senna'yı niye almadığımızı açıkça söyleyeyim: Senna klübüyle sözleşmesi süren bir futbolcuydu. FIFA kuralları gereği 17. Madde var. Eğer Fenerbahçe'ye bu transferi yapsaydık ceza alırdık. Avrupa'daki çok büyük yerlerde büyük avukatlarla görüştük... Size bu kadarını söyleyeyim... Transfer konusundaki açıklamalarının tamamı için TIKLAYINIZ...

AURELİO'NUN TRANSFERİ...

Fenerbahçe Kulübü'nün bir bütçesi var. Bütçenin dışına çıkarsak ödemede zorluk çekeriz. Gelir gider tablolarını dengeli haldi tutmamız gerekiyor. Çalışanların emeklerine de dikkat etmeliyiz. Benden sonrası kıyamet deseydik istediğimizi alırdık. Marco bu kulüpten 1 milyon 750 bin dolar alıyordu. Geçen yıl Aralık ayında menajeriyle konuştuk. Oyuncunun mukavelesinde 7 milyon Euro getirirse gider diye bir ibare var. Basına gitti konuştu. Valencia ile oturduk devamlı konuştuk. Antrenörle diyalog içinde 'biz almayacağız' dedi. Menajer geldi. Mademki Marco'yu vermiyorsunuz Vederson'u verin 6 milyon euro getireceğiz dedi. Onun da Deivid'in de beynini yıkamış. Aurelio transferi konusundaki açıklamalarının tamamı için TIKLAYINIZ...

TUNCAY TRANSFERİ

Tuncay konusunda Ali Koç çok uğraştı. Ağabey-kardeş ilişkileri var. Tuncay geldi. Boş mukaveleye imza attı. Avrupa'ya gitmek istiyorum dedi. Oradan alacağım paranın üstüne çıktık. 'Roberto Carlos'un kaptanı ol' dedim. Cemil Turan, Can Bartu, Lefter olursun' dedim. 'Ben İngiltere'de oynamak istiyorum' dedi.

Futbolcular benden çekiniyor. Bana saygı duyuyorlar. Ben de onları kendi çocuklarım gibi görüyorum. Ben bir futbolcuyu 10 milyon dolara alıyorum 4 yıl anlaşıyorum. 4 yıl sonra gidince bana maliyeti 0 oluyor. Eğer ben aldığım değerden daha aza giderse eksi alırım. Kezman bile hesap yaparsanız 8'e aldım 2 sene oynadı 4'ü gitti ben 4.5'a sattım kar ettim. Mukavelesi bitmiş futbolcunun ise bizimle işi bitmiştir.

Aziz Yıldırım'ın, Zico ve Aragones konusunda konuşmasının tamamı için TIKLAYINIZ...

FORVET KONUSU

Takıma güvencemiz tamdır. Güiza veya Semih'e Allah korusun bir şey olursa Şampiyonlar Ligi'nde İlhan Parlak görevini yerine getirecektir. 21 yaşında çok yetenekli bir forvetimizdir. Semih vaktiyle nasıl zamanının gelmesini beklediyse İlhan da bu şekilde ilerleyecektir. İlhan da ileride bir Semih olacaktır. Aziz Yıldırım'ın, takımın forvetleri konusundaki konuşmasının tamamı için TIKLAYINIZ...

GFB'li TARAFTAR KONUSU

Statta başkanın bile özel bir yeri yoktur. O yüzden kimseye özel yer ayrılmaz. Stadyum tüm Fenerbahçelilerindir. Biletinizi alırsınız, biletinizde yazan numaradaki yer maçın sonuna kadar size aittir.

Ben ranta karşıyım. Herkes yanlış anlıyor. Ben GençFenerbahçeliler'e karşı değilim. Tekrar edyorum ranta karşıyım... Ben yalan konuşmuyorum. Hepsini de yaptım. İnkar etmiyorum. Otobüs verdim, bilet verdim, yer verdim. Ama baktım ki rant var. Sonra yanlış dedim. Taraftar grubu ile Fenerbahçe Başkanı arasındaki sorunlarla ilgili açıklamalarının tamamı için TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe'nin arsa, arazi her türlü gayri menkul olarak 113 milyon dolar'lık geliri vardır.

KULÜPTEKİ OYUNCULARA GELEN TRANSFER TEKLİFLERİ

Kulübümüzün oyuncularına resmi bir teklif yok. Ancak şifahen teklifler olduğu söyleniyor. Menajerlerinin söyledikler ve oyuncularımızın kendi söyledikleri... Örneğin Lugano ile ilgili bir teklif var. Volkan ile ilgili bir teklif var Arsenal istiyor gibi...

Bunların yanında Uğur Boral, Deivid ve Vederson'a; Aurelio'yu götüren zat 'Sizleri de İspanya'ya götüreyim' demiş.

İbrahim Kutluay'a idari görev önerdim...

Galatasaray ve Beşiktaş iddia ediyorlar, "Saraçoğlu'nda final oynayacağız" diye. Önce final oynasınlar sonra fikir belirtelim... Ama buradan Galatasaray'a, Beşiktaş'a ve Kayserispor'a başarılar dilememiz lazım. Başarılar diliyorum da... Aziz Yıldırım'ın Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA finalini Saraçoğlu'nda oynayacakları iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamalarının tamamı için TIKLAYINIZ...

İstediğimiz para gelirse sponsorluklar da devam edecektir...

Seyrantepe'yi destekliyorum... Aziz Yıldırım'ın kulübün değeriyle ilgili yaptığı konuşması ve Seyrantepe hakkında yaptığı açıklamalarının tamamı için TIKLAYINIZ...

Aziz Yıldırım: Seyrantepe'yi destekliyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-