Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tanburacı: Terim tedavi edilmeli

YazarMesaj
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

Ru Haliniz : Tanburacı: Terim tedavi edilmeli Yaeh71kj9

Tanburacı: Terim tedavi edilmeli Empty
MesajKonu: Tanburacı: Terim tedavi edilmeli   Tanburacı: Terim tedavi edilmeli I_icon_minitimeCuma Eyl. 12, 2008 6:48 pm

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in telefonda küfrettiği gazeteci Osman Tanburacı yanıt verdi: "Federasyondan beklentim var. Fatih terim tedavi olmalı..."

Tamburacı'nın görüşleri şöyle:

"Dini öğeleri her zaman kullanan bir adam önceki gün saat 17.54'te 96 yaşındaki anneme küfür etti. Hem de kendisinden yedi yaş büyük bir ağabeyine. Bunu inkar edemez, çünkü şahitler yanımda. Belçika'nın hocasına yaptıkları bu asabi tavrının teyididir. İşin ehli olmak demek sakinliği de gerektirir. Fatih Terim tedavi olmalı. Federasyondan da beklentim var. Başkan Mahmut Özgener, Terim'e Türk futbolunu emanet ederek gelecek kuşakların iyi yetişmesini engeller. Onun tavırlarından etkilenip tribünlerine bileğini gösterenlerin omzuna kaptanlık pazubandı takılıyor unutulmasın lütfen."

TÜRK BASININA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR'
"Tabii burada Türk basınına çok büyük görev düşüyor. Burada Futbol Federasyonu'na çok büyük görevler düşüyor. İnsanlar hangi güçlere güvenerek bir medya mensubuna hakaretamis telefon açma fırsatı bulabiliyor. Evvela bunların sorgulanması lazım. Türk spor medyası kendi içinde kavga edeceğine, kendisine yapılan saldırıları engellemek için birlik beraberlik içerisine girmesi lazım. Bu son derece kötü bir gidişattır. Zaten gereken yasal her yolu kullanmaya başladım bile. Bana telefonda yapılan sebepsiz, isnatsız, gereksiz -burada kelimelere dökemeyeceğim derecede- hakaretler ve küfürler bir ertesi gün, rakip takım antrenörüne yapıldı. Hicap duydum, utandım."
(Radikal)

Tanburacı: Terim tedavi edilmeli
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-