Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sen Bendin Aslında

3 posters
YazarMesaj
ELİF
Site Admini
Site Admini
ELİF

Ru Haliniz : Sen Bendin Aslında Heyup71gt6

Sen Bendin Aslında Empty
MesajKonu: Sen Bendin Aslında   Sen Bendin Aslında I_icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 8:34 am

Sen bendin aslında ama sen bunu bilmiyordun. Gözüm oldun, dünyadaki tüm güzellikleri görmemi sağladın,dilim oldun en güzel cümleleri söylettin, kulağım oldun dinlettin.Sen hep bendeydin, benimleydin. İçimde şu sol yanımda daima hızlı hızlı atan bir yürektin,yüreğimdin. Beni karanlıktan krtaran,aydınlığa daim çıkmamı sağlayan bir güneş oldun içimde.. Ne zaman birşeylerden korksam hep sen vardın yanımda, zaten seninleyken hiç bir şeyden korkmazdım ben. Bilirdim senin hep yanımda olduğunu, beni hiç bir zaman bırakmayacağını.. Kendimi güvende hissederdim seninle. Sen beni tamamlıyordun. Beni tamamlayan öteki yarımdın..

Delice sevmek ve sevilmek seninle güzeldi. Seninle anlam bulurdu. Kısacası sen AŞK'tın. AŞKIMdın.. Senin sevgin dünyada herşeyden öte bir sevgi. Hayatım boyunca sahip olabileceğim tek gerçeğim, olmazsa olmazımdı..

Senin sevgine sahip olmanın verdiği mutlulukla, elimi uzattığım zaman sana ulaşamayacak, tenine dokunamayacak kadar uzak olsak bile, hala seninle yaşıyorum. Hayalinle bana manet olarak bıraktığın tertemiz sevginle. Gözün arkada kalmasın ASKERİM, bu sevgiyi kirletecek en ufak bir leke olmayacak.. Birbirimize sahip çıkalım ki ömür boyu mutlu olalım.

Şu an seni arıyorum karanlıklarda. Sana sesleniyorum. Sesimi duyuyor musun bilmiyorum ama ben yanımda olduğunu hissediyorum. Tam yanıbaşımdasın.Sımsıcak ellerinle ellerimi tutuyorsun sımsıkı. Öyle sıkı tutuyorsun ki sanki bana birşey anlatmaya çalışıyorsun; 'BİZİ KİMSE AYIRAMAZ..' Avucunun terini hissediyorum. Benimlesin, yine beraberiz. Sanki aramızda onca mesafa birden bire yok oldu. Seninleyim. Seni yaşıyorum...

Eğer bensiz oralarda üşüyorsan BİTANEM, beni düşün. Neden biliyor musun? Ben sensiz üşümüyorum. Çünkü her defasında o sımsıcak kollarınla beni sarıyorsun. Üşümeye fırsat kalmıyor bile. Isıtıyorsun...Gece bensizliğe isyan etme sakın. Ben hep senin yanındayım. Hatta senin haberin bile yok, ben her gece seni öpüp yatıyorum, bensizliği hissetme diye. Bensizliğe alışma diye dualar ediyorum.

Biliyor musun BEBEĞİM, ben seni yaşıyorum. Çünkü sen bensin, benimlesin. SENİ ÇOK SEVİYORUM...
https://damar.forum.st
hüzünlü_bela42
Süper Moderatör
Süper Moderatör
hüzünlü_bela42

Ru Haliniz : Sen Bendin Aslında Heyup71gt6

Sen Bendin Aslında Empty
MesajKonu: Geri: Sen Bendin Aslında   Sen Bendin Aslında I_icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 2:25 pm

Biliyor musun BEBEĞİM, ben seni yaşıyorum. Çünkü sen bensin, benimlesin. SENİ ÇOK SEVİYORUM...

eline saglik abbam queen adminlerin kralicesi
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

Sen Bendin Aslında Empty
MesajKonu: Geri: Sen Bendin Aslında   Sen Bendin Aslında I_icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 2:38 pm

harikasın elifcim eline sağlık

Sen Bendin Aslında
1 sayfadaki 1 sayfası