Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek

4 posters
YazarMesaj
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek Empty
MesajKonu: Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek   Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek I_icon_minitimePerş. Haz. 12, 2008 6:48 pm

Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek 20080610

Bikini giyerse öldürülecek!!! Memati'nin aşkına neden bikini yasak?

Kurtlar Vadisi dizisinin sezon finalinde sevgilisi "Memati" tarafından terk edilince intihara teşebbüs eden "Gamze"yi canlandıran Didem Taslan'ın akibeti, yaz aylarındaki yaşam biçimine bağlı.

Eğer yaz tatili süresince bikinili görüntülenir ya da özel hayatıyla çok gündeme gelirse Taslan'ın canlandırdığı karakterin senaryodaki intihar teşebbüsü, ölümle sonuçlandırılacak.

Ancak güzel manken tatilde dizinin kurallarına uygun davranırsa, yeni sezonda oynamaya devam etmesine karar verilecek ve "Gamze" kurtulacak.

'MANTIKLI BİR KARAR'

Aynı dizide geçmişte rol alan manken Nefise Karatay, bu sınavı geçememişti.

Özel hayatıyla çok gündeme gelmeye başlayınca, Karatay'ın canlandırdığı karakter dizinin senaristleri tarafından öldürülmüştü.

Böyle bir kuralın çok mantıklı olduğunu söyleyen Didem Taslan, "Bu dizi zirve ve gerçekten böyle bir dizide oynamak şans" dedi.

Taslan, dizideki intiharı için ise şunları söyledi:

"İnsan çaresiz kalınca hele de konu aşk ise maalesef bu olabilir. Ben sevdiğim adam için ölümü değil, yaşamayı göze alırdım. Çünkü bu hayat şartlarında ölmek daha kolay bir tercih. Asıl zor olan hayatta kalıp zoru aşabilmek
Eboş
Değerli Üye
Değerli Üye
Eboş

Ru Haliniz : Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek Hnkav01gl2

MesajKonu: Geri: Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek   Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek I_icon_minitimePerş. Haz. 12, 2008 7:38 pm

Bencede mantikli..
Madem KVP zirvede ne diye baska yerlerden ilgi çekiyorsun --- NEFISE??
Ama yinede çok tatli bi kiz buluyorum onu Very Happy
güzel bi kiz gerçektende..
Ama Didem Taslan'da gerçekten cok hakli..
'' Ben sevdiğim adam için ölümü değil, yaşamayı göze alırdım. Çünkü bu hayat şartlarında ölmek daha kolay bir tercih. Asıl zor olan hayatta kalıp zoru aşabilmek''

Paylasim icin tskler!!
ELİF
Site Admini
Site Admini
ELİF

Ru Haliniz : Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek Heyup71gt6

MesajKonu: Geri: Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek   Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek I_icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 2:12 pm

Taslan, dizideki intiharı için ise şunları söyledi:

"İnsan çaresiz kalınca hele de konu aşk ise maalesef bu olabilir. Ben sevdiğim adam için ölümü değil, yaşamayı göze alırdım. Çünkü bu hayat şartlarında ölmek daha kolay bir tercih. Asıl zor olan hayatta kalıp zoru aşabilmek
https://damar.forum.st
hüzünlü_bela42
Süper Moderatör
Süper Moderatör
hüzünlü_bela42

Ru Haliniz : Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek Heyup71gt6

MesajKonu: Geri: Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek   Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek I_icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 11:06 pm

heh ablam benim
iyi bi karar bencede

paylasim iicn saol orhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn Very Happy

Nefise sınavı geçememişti sıra Didem'de: Bikini giyerse öldürülecek
1 sayfadaki 1 sayfası