| Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fb_SnaKe Aktif Üye
| Konu: Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede Çarş. Nis. 16, 2008 1:16 pm | |
| İspanya’da yayın yapan Radyo Marca, Şampiyonlar Ligi boyunca çalınan marşlar içinde gerek yorum, gerekse kulağa hoş gelen ritim açısından Fenerbahçe marşının en güzel olduğuna karar verdi. Oylamada Liverpool’un “You will never walk alone” şarkısı 2. seçildi.
Barcelona marşını en kötü seçen taraftarlar, Fenerbahçe marşının seyirciyi coşturduğunu, Türkçe dili kullanılmasına rağmen kelimelerin kulağa yabancı gelmediğini belirtti. Radyo Marca’nın sürekli çaldığı Fenerbahçe marşını günde 1.5 milyon kişinin dinlediği kaydedildi.
Sen ne yaptın be Kıraç..Dünya hayran Kalmış valla.. | |
|
| |
ELİF Site Admini
Mesaj Sayısı : 945 Nerden : cehennem vadisinden Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede Çarş. Nis. 16, 2008 1:39 pm | |
| gercektende öyle ama orhan yani ben bazı bırakıyorum başka şeyi onu acıp dinliyorum insanı çoşturuyo kıracın yüregine saglık
seninde eline saglık | |
|
| |
murat Site Admini
Mesaj Sayısı : 174 Nerden : Hamburg/Almanya Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede Çarş. Nis. 16, 2008 6:50 pm | |
| saglam sin snake....
paylasim icin saol...... | |
|
| |
ELİF Site Admini
Mesaj Sayısı : 945 Nerden : cehennem vadisinden Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 14/04/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede Çarş. Nis. 16, 2008 11:17 pm | |
| fenerimmmmmmmmmmmmm fenerrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyy | |
|
| |
pisLik_qökmennnn Yeni Üye
| |
| |
ELİF Site Admini
| |
| |
pisLik_qökmennnn Yeni Üye
| Konu: Geri: Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede Çarş. Nis. 23, 2008 5:31 pm | |
| neyse bu pazar bizim marşlarımız çalacak tribün potpori, öp babanın elini, | |
|
| |
murat Site Admini
Mesaj Sayısı : 174 Nerden : Hamburg/Almanya Kayıt tarihi : 14/04/08
| |
| |
pusu kızı Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 422 Nerden : uzaydan:D:D:D Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede Perş. Nis. 24, 2008 4:55 pm | |
| hiç şaşırmadım şarkılar harika | |
|
| |
| Fenerbahçe marşı İspanya'da zirvede | |
|