Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR

3 posters
YazarMesaj
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR Empty
MesajKonu: HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR   HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 12:43 pm

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakteri Muro, Hacı Murat’tan vazgeçmiyor.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde örgüt başkanının ölümüyle birlikte Muro’yu yeni sürprizler bekliyor. Tüm bu gelişmelerin arasında Çeto ve Yıldırım’dan vazgeçmeyen Muro’nun vazgeçmediği diğer şey ise Hacı Murat’ı. Muro, Çeto ve Yıldırım’la yine Hacı Murat’a doluşuyor.
İşte o sahneden ilk fotoğraflar

HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR 29051_10
HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR 29052_10
HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR 29053_10
HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR 29054_10
ELİF
Site Admini
Site Admini
ELİF

Ru Haliniz : HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR Heyup71gt6

MesajKonu: Geri: HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR   HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 5:52 pm

ayyy ne güldüm ne güldüm anlatamam hacı murattttt hehh muronun adı murat arabasıda murat muratt muroooooo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
https://damar.forum.st
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR   HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 6:45 pm

ELİF demiş ki:
ayyy ne güldüm ne güldüm anlatamam hacı murattttt hehh muronun adı murat arabasıda murat muratt muroooooo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ne komik adam ya şarkıları süper ama esmerim bçim biçim ölürem esmer için Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Eboş
Değerli Üye
Değerli Üye
Eboş

Ru Haliniz : HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR Hnkav01gl2

MesajKonu: Geri: HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR   HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR I_icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 6:55 pm

Su Yildirimda çok tatli yaa:D

paylasim icin sa0l

HACI MURAT’TAN VAZGEÇMİYOR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MURO VE HACI MURAT