Mesaj Sayısı : 681 Nerden : esaretin olduğu yerden Kayıt tarihi : 15/04/08
Konu: 38.bölüm reblikler buraya Cuma Mayıs 16, 2008 4:36 pm
Muro:le le le sakine niye gittin tütüne gel beraber kaçalım kalk gidiyor sakine
Bulut : Ulan şerefsiz muro pusu kurdu bize Muro : Şerefsiz sensiz terbiyesiz, yerin altındayım nasıl pusu kurayım
Memati:kazım mal bul efendim abi mal dedik mal al sana mal
Çeto : Yıldırım ihlası biliyorsan oku
iskender:kurşun pansumandan ucuz öldürün gitsin
bulut:gözüm neredesin bak karnımdaki kurşunları iade etmeye geldim muro:kompredör uşağı seni.o kapitalist işkembene devrimci kurşunları az geldi demi
Çeto: Başkanım ben televizyon açık olmadan uyuyamam Muro: İstediğin özel bir program var mı? Yıldırım arkadaş senin için yapsın. Çeto: Başkanım ben gece borsayı takip etmeden uyuyamam. Amerika, Japonya, Çin borsalarını takip ediyorum. Düştüğünde ezilmiş halkımız için seviniyorum çıktığında lanet olsun diyorum Muro: Borsaymış. Şuna kırmızı noktalı program izliyorum desene lan Çeto: Kırmızı nokta kalmadı başkanım artık şifreli şifreli Muro: Terbiyesiz ahlaksız
murat Site Admini
Mesaj Sayısı : 174 Nerden : Hamburg/Almanya Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: Geri: 38.bölüm reblikler buraya Cuma Mayıs 16, 2008 9:10 pm
Polat : Hüsnü,bir daha seni aradığında beni haberdar et! Hüsnü : Telefonlarıma cevap vermiyorsunuz ki efendim,haberdar edeyim Polat : Mesaj at o zaman Hüsnü! Hüsnü : Peki efendim. Polat : Kaç kişiydi bu Muro? Hüsnü : Yanında tıfıl bir çocuk ve kötü bir araba.o kadar Polat : Örgütten kopmuş yani... Hüsnü : "İçişlerimize karışma"dedi ve beni yinede devrimci olmaya davet etti.Efendim siz daha iyi bilirsiniz ama; bence bu adamın içinde bir insan sevgisi var.bence kendisini kazanma yoluna gidelim.Hem bize bu kadar da yardımcı oluyor. Polat : Bende ona yardımcı olacağım!Sen merak etme Hüsnü...
Ömer Baba : Allah doğru yolda yürütsün,hiç yönünü şaşırtmasın.Adımlarını atarken onunla olsun.Adımları hep hayıra götürsün,şerden uzaklaştırsın.Arkasından yürüyeni ,adım atanı çok olsun.Amin.
Yıldırım : Başkanım taktik mi strateji mi kurtaracak,kim kurtaracak bizi bu işten? Muro : Konuşma lan!Kozmosa sığının diyorum başka birşey demiyorum! Çeto : Yıldırım,ihlası biliyorsan sesli oku! Muro : Üç kere oku ama içinden oku Yıldırım!yani yerimiz belli olmasın...
murat Site Admini
Konu: Geri: 38.bölüm reblikler buraya Cuma Mayıs 16, 2008 9:11 pm
bulut:Muro...gözüm nerdesin...bak karnımdaki kurşunları iade etmeye geldim muro:seni komprador uşağı seni.o kapitalist işkembene devrimci kurşunları yetmedi demi...
Memati:Olmadı yakalım burayı gitsin... Bulut: Doğru söylüyorsun ortak Memati: Kazım arabadan benzin çekin
Bulut şerefsiz muro bizi pusuya düşürdü Muro : Şerefsiz senin adındır terbiyesiz,olum ben niye pusu kurayım,yerin altındayım şerefsiz... Çeto: Başkanım o zaman kim bize pusu kuranlara pusu kurdu Muro: Ne bileyim Memati: Hani bu muro örgütten atılmıştı Bulut: Ortak hiçbirşey anlamadım şu işten bi sıyrılalım bol bol konuşuruz Yıldırım:başkanım taktik mi strateji mi kurtaracak kim kurtaracak bizi bu işten Muro:konuşma lan cozmoza sığının diyorum.başkada birşey demiyorum Çeto : Yıldırım,ihlası biliyorsan oku. Muro : 3 kere oku.ama içinden oku yıldırım.yani yerimiz belli olmasın.
murat Site Admini
Konu: Geri: 38.bölüm reblikler buraya Cuma Mayıs 16, 2008 9:12 pm
Memati:Ben sana mekana gir dedim kamyonla binadan içeri gir demedim! Hüsnü:Stres altında yanlış anlaşılmalar her zaman olur memati bey. Memati:Ne stresi Hüsnü nereye gittiğimiz belli,niye gittiğimiz belli,eeee daha ne stresi? Hüsnü:Bence sizdede stres hat safhada.Eğer öyle olmasaydı asit içinde insaın öldürmezdiniz. Kazım beyde bana katılıyor.Değilmi kazım bey? Memati:Öylemi Kazım? Kazım:Estağfurullah abi.Ben öyle bişiy demedim. Hüsnü: Dememiş olabilirsiniz kazım bey ama hissettiriyorsunuz. Memati:Yeter hüsnü yeter sus!yoksa arabadan atarım! Hüsnü:Tamam sustum efendim.
Yıldırım:Tekrar görevi ne zaman devralacaksınız? Muro: O hain işbirlikçi ajan lideri devirdikten sonra.Biliyorsunki yıldırım devrim devirmekten geliyor. Yıldırım: O zaman başkanım nenemin dediği gibi boyu devrilsin o herifin (: Muro:İnşallah yıldırım Yıldırım:İnşallah başkanım Muro:Yani inşallah derken I so Yıldırım: I so? Muro:Yani umarım Madem o bize teşekkür etmiyor o zaman biz ona teşekkür edelim. Yıldırım:Kim başkanım? Muro:Seninki Yıldırım:Benimki? Muro: Deli.nalet olsun en nefret ettiğim şeyi yapıyor,telefonuma cevap vermiyor terbiyesiz! Açsana şu telefonu kardeşim!
murat Site Admini
Konu: Geri: 38.bölüm reblikler buraya Cuma Mayıs 16, 2008 9:13 pm
bu bölümde memati ile bulutun telefon konusmasi hosuma gitti ve pusu ya düsen memati ile yalcin bulut ve muro üc gen konusmasi.....
ELİF Site Admini
Mesaj Sayısı : 945 Nerden : cehennem vadisinden Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: Geri: 38.bölüm reblikler buraya C.tesi Mayıs 17, 2008 4:09 pm