Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....

+3
Fb_SnaKe
KRAL
pusu kızı
7 posters

hangi dizileri izliyorsun?
asi
vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_lcap20%vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
köprü
vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_lcap40%vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_rcap
 40% [ 2 ]
avrupa yakası
vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_lcap20%vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
yaprak dökümü
 20% [ 1 ]
parsnarkoterör
vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_lcap0%vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
eşref saati
vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_lcap0%vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
hatırla sevgili
 0% [ 0 ]
diğer(belirtin lütfen)
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 5

YazarMesaj
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

Ru Haliniz : vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... Utangga71ak5

vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... Empty
MesajKonu: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimePerş. Mayıs 15, 2008 5:27 pm

hadi arkadaşlar biz sadece vadiyi izlemiyoruz onun dışında izlediğiniz dizileri burada bizimle paylaşalirsiniz...
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

Ru Haliniz : vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... Utangga71ak5

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimePerş. Mayıs 15, 2008 5:29 pm

avrupa yakasını çok seviyorum süper komedi ...komedidkkanıda şahane
bide asi var tabi.......
ama hepsine arada bakıyorum
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimePerş. Mayıs 15, 2008 5:35 pm

vadiden sonra ikinci dizim benim köprü konusu hem terör hemde bir zamanlar erzincan valisi kaza yapmıştı hatırlarsınız kendisi öldü şöförü ile birlikte asıl konusu buda terörüde anlatıyo güzel bir dizi yani.
Fb_SnaKe
Aktif Üye
Aktif Üye
Fb_SnaKe

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimeCuma Mayıs 16, 2008 12:03 am

bu aralar sadece pars narkoteror izliyorum gerisi hep boş dizi
pusu kızı
Süper Moderatör
Süper Moderatör
pusu kızı

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimeCuma Mayıs 16, 2008 4:49 pm

vaidi de mi boş dizi?
asude
Yeni Üye
Yeni Üye
asude

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimeCuma Mayıs 16, 2008 6:11 pm

ben asi'ye bakıyorum...çok güzel bi dizi bence.ama kurtlar vadisi kadar sıklıkla takip edemiyorum arada kaçırdığım bölümler oluyor.
b@h@r
Süper Moderatör
Süper Moderatör
b@h@r

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimePerş. Mayıs 22, 2008 9:35 pm

benim number one dizim kvp ikinci de yaprak dökümü zaten başka diziye bakmam:)
enes93plt
Süper Moderatör
Süper Moderatör
enes93plt

Ru Haliniz : vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... Yaeh71kj9

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 7:41 am

benim vadi dışında tekl izlediğim dizi köprüydü bitti sinema filmi çekilcek onada gitcem tabiki
hüzünlü_bela42
Süper Moderatör
Süper Moderatör
hüzünlü_bela42

Ru Haliniz : vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... Heyup71gt6

MesajKonu: Geri: vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....   vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz..... I_icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 11:21 pm

ben vadi ve tek türkiyeye bakiyorum ara sira am vadiyi hic kacirmam

vadi dışında izlediğiniz dizileri burada paylaşabilirsiniz.....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-