Burası Damarcıların Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burası Damarcıların Buluşma Noktası

Damar Şarkılar Ve Kurtlarvadisi Paylaşım Mekanı

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

BAKIŞLARIN SIRRI

YazarMesaj
KRAL
Süper Moderatör
Süper Moderatör
KRAL

BAKIŞLARIN SIRRI Empty
MesajKonu: BAKIŞLARIN SIRRI   BAKIŞLARIN SIRRI I_icon_minitimeSalı Nis. 29, 2008 2:31 pm

Cengiz Semercioğlu’nun Full Ekran programına konuk olan Gürkan Uygun, özellikle bakışlarını farklılaştırabilmek için yırtıcı kuşları incelediğini belirterek "
AVCI KUŞLARI İNCELEDİM
Hazırlanma döneminde internette falan bir kaç yere baktım.Daha çok avcı kuşlara baktım. Şahin gibi, kartal gibi kuşların bakışlarına, tepkilerine, bir takım avcı hayvanların tepkilerine, sese karşı duyarlılıklarına baktım ve verdikleri tepkileri falan inceledim. Onlardan beslendiğim doğrudur. Doğada varolan tepkiler olduğu için çok daha doğru olabileceğini düşündüm. Şimdi de olsa yine böyle bir inceleme yapabilirim. Mesela timsah, çok güzel bir katil. Sessiz ve derinden giden. Memati öyle değil, çok daha direkt ve net ifade ediyor

BAKIŞLARIN SIRRI
1 sayfadaki 1 sayfası