bu bi bakıma kendi istegidir sorun yaratıcagını sanmıyorum üye olarakta bizlere yardımcı zaten oluyor kendisii
ELİF Site Admini
Mesaj Sayısı : 945 Nerden : cehennem vadisinden Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: Geri: görevden alınanlar Perş. Mayıs 22, 2008 4:12 pm
baharım can kankam zeynebim ve orhan modlunuzu aldım cünki bu sitede mod falan olmasın zaten 40 kişiden sadece5 veya 6 kişi kaldık hepsini banladım burasını kimseye vermeyelim burası özel bizim olsun hepsini def ettim
b@h@r Süper Moderatör
Konu: Geri: görevden alınanlar Perş. Mayıs 22, 2008 9:37 pm
iyi yapmışın elifim moda falan gerek yok bence de çünkü zaten hep birbirimizi tanıyoruz bi aptallık yapan olmaz burada( umarım)
KRAL Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 681 Nerden : esaretin olduğu yerden Kayıt tarihi : 15/04/08
Konu: Geri: görevden alınanlar C.tesi Mayıs 24, 2008 7:49 pm
ELİF demiş ki:
baharım can kankam zeynebim ve orhan modlunuzu aldım cünki bu sitede mod falan olmasın zaten 40 kişiden sadece5 veya 6 kişi kaldık hepsini banladım burasını kimseye vermeyelim burası özel bizim olsun hepsini def ettim
iyi yapmışsın elif gereksiz kişilerdi zaten modluha gelince bizim işimiz rütbeyle degil biz sıkı dostlarız
ELİF Site Admini
Mesaj Sayısı : 945 Nerden : cehennem vadisinden Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 14/04/08
Konu: Geri: görevden alınanlar Perş. Mayıs 29, 2008 4:58 pm
teşekkür ederim canlarım anlayışınız için evet kan bagıyla deyil can bagıyla baglıyız kolay kolayda yıkılmayız temel salam dostlumuzun inşallah hepte böyle olur ne olursa olsun uzun yıllarda gecse bi şekilde buluşuruz istersek
pusu kızı Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 422 Nerden : uzaydan:D:D:D Ru Haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Konu: Geri: görevden alınanlar Salı Haz. 03, 2008 10:47 am
haklsın ablacım sen de diyosan öle olsun.....
Eboş Değerli Üye